Holosun 407K X2 fodaftrykskompatibilitet

På hvilken plade eller montering skal du installere Holosun 407K X2? Og hvilken optik kan du dele den samme montering med? I denne artikel ser vi nærmere på Holosun 407K X2's monteringsoverflade

Hvilket fodaftryk har Holosun 407K X2?

Holosun 407K X2 rødpunkt bruger det samme fodaftryk som Holosun K-serie standard.

Det betyder, at du vil kunne bruge de samme rødpunkt montering og rødpunkt plade, som Holosun K-serien bruger.

Med andre ord, enhver rødpunkt montering eller plade, der er lavet til at passe til K-seriens fodaftryk, også fungere til din 407K X2.

Du kan se mere rødpunkter kompatibel med Holosun K-series footprint i denne artikel.

Holosun 407K X2-mønster

K-seriens mønster består af to sokler i de forreste hjørner af sigtets forside og af to skruehuller bag på sigtet.

De forreste sokler er 17 mm / 0,66 tommer langt fra hinanden. Placeringen af disse to sokler svarer til placeringen af stifter, der er på en monteringsoverflade på ethvert beslag til denne standard.

Skruehullerne er placeret i den bageste del af den optiske enhed. De bruges til at fastgøre sigtet til holderne. Disse to skruehuller er 14 mm / 0,55 tommer fra hinanden.

De skruer, der skal bruges til disse skruehuller, er altid inkluderet i pakken med sigtet.

Ændring af Shield RMSc fodaftryk

K-seriens fodaftryksstandard er grundlæggende en variation af Shield RMSc fodaftryksstandard. Sammenlignet med Shield RMS, bruger 407K X2-mønsteret to stik mindre - det har ikke stikkene på bagsiden af optikken. Og de forreste sokler er også mere overfladiske, og derfor skal stifterne på holderen afkortes.

I stedet for at få fatning direkte til Holosun K-seriens fodaftryksstandard, kan du også modificere Shield RMSc standard. Men det kan være en vanskelig operation. Det kan let ske, at monteringen bliver beskadiget under ændringen, så den ikke længere passer til svalehaleafskæringen på bagsigtet., og dermed ikke kan bruges. Når den er modificeret, mister du også garantien fra sælgeren.

Anden optik, der deler det samme fodaftryk

Andet end Holosun 407K X2, bruges dette fodaftryk også til andre rødpunkter. Du kan også bruge den samme monteringsprofil til følgende optik:

  • Holosun 507K
  • Holosun 507K X2
  • Holosun EPS
  • ... og andre

andre rødpunkt Standarder for fodaftryk

Holosun 407K X2 bruger Holosun K-seriens fodaftryksstandard. Det er ikke den eneste standard på markedet. Nedenfor kan du finde andre populære monteringsstandarder: