Holosun 407K X2 fodaftryk kompatibilitet

På hvilken plade eller montering installerer du Holosun 407K X2? Og med hvilke optikker kan du dele den samme montering? I denne artikel ser vi detaljeret på Holosun 407K X2 monteringsfladen

Hvilket fodaftryk har Holosun 407K X2?

Holosun 407K X2 rødpunktsigte bruger det samme fodaftryk som Holosun K-seriens standard.

Det betyder, at du vil kunne bruge de samme rødpunkt montage og rødpunkt plade som Holosun K-serien bruger.

Med andre ord, enhver rødpunkt montage eller plade lavet til at passe K-seriens fodaftryk vil også fungere til din 407K X2.

Du kan se mere rødpunktsigter kompatibel med Holosun K-seriens fodaftryk i denne artikel.

Holosun 407K X2 mønster

K-seriens mønster består af to sokler i de forreste hjørner af sigtets forside og to skruehuller i sigtets bagside.

De forreste sokler er 17mm / 0,66 inches fra hinanden. Positionen af disse to sokler svarer til positionen af stifter, der er på en monteringsflade af enhver montering til denne standard.

Skruehullerne er placeret i den bageste del af det optiske apparat. Disse fungerer til fastgørelse af sigtet til monteringerne. Disse to skruehuller er 14mm / 0,55 inches fra hinanden.

Skruerne, der skal bruges til disse skruehuller, er altid inkluderet i pakken med sigtet.

Ændring af Shield RMSc fodaftryk

K-seriens fodaftryk standard er i det væsentlige en variation af Shield RMSc fodaftryk standard. Sammenlignet med Shield RMS bruger 407K X2-mønsteret to færre sokler - det har ikke soklerne i bagsiden af det optiske apparat. Og de forreste sokler er også mere overfladiske, og derfor skal stifterne på monteringen forkortes.

I stedet for at få en montering direkte til Holosun K-seriens fodaftryk standard, kunne du også ændre Shield RMSc standard. Men det kan være en vanskelig operation. Det kan nemt ske, at under ændringen bliver monteringen beskadiget, så den ikke længere passer til bagsigtets svalehalesnit og dermed ikke kan bruges. Når den først er ændret, mister du også garantien fra sælgeren.

Andre optikker, der deler det samme fodaftryk

Udover Holosun 407K X2, bruges denne footprint også til andre rødpunktsigter. Du kan bruge den samme monteringsprofil også til følgende optikker:

  • Holosun 507K
  • Holosun 507K X2
  • Holosun EPS
  • ... og andre

Andre rødpunktsigte footprint standarder

Holosun 407K X2 bruger Holosun K-serie footprint standarden. Det er ikke den eneste standard på markedet. Nedenfor kan du finde andre populære monteringsstandarder: